Sfârşit şocant pentru un medic stomatolog. Principalul suspect este iubitul femeii

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31
Sfârşit şocant pentru un medic stomatolog. Feme...
Sfârşit şocant pentru un medic stomatolog. Prin...

O crimă aparent pasională descoperită în Bucureşti a pus pe jar poliţia. Victima, o doctoriţă respectabilă, a fost înjunghiată şi abandonată în apartamentul sau.

Anchetatorii cred că ucigaşul este chiar iubitul femeii, un om de afaceri american de origine română, care a fost găsit spânzurat într-o casă din Izvorani la scurt timp după crimă.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, era medic stomatolog. Băiatul ei de 17 ani a găsit-o fără suflare în apartamentul lor din Calea 13 Septembrie. Medicii chemaţi în ajutor au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Anchetatorii spun că loviturile de cuţit primite de victima i-au fost fatale.

Femeia locuia împreună cu fiul sau şi iubitul ei, un om de afaceri american de origine română. Vecinii nu-şi amintesc să fi fost vreun scandal între ei.

Ofiţerii de la omoruri şi-au dat seama cu uşurinţă cine este suspectul în acest caz, nimeni altul decât iubitul femeii. Ba chiar i-au dat cu uşurinţă de urmă, pentru că imediat după crimă a fugit la Izvorani, unde are o casă.

Din păcate, descoperirea anchetatorilor a venit mult prea târziu: bărbatul trecut de 60 de ani a decis să îşi pună capăt zilelor că să nu mai ajungă duipa gratii.

Poliţiştii cred că au de-a face cu o crimă pasională şi că motivul agresiunii ar fi gelozia. Cei doi erau împreună de mai bine de zece ani.

Amândoi sunt originari din Ploieşti, unde ea avea un cabinet stomatologic, dar locuiau în Bucureşti. Fotografiile postate pe conturile de socializare îi înfăţişau că un cuplu de invidiat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO