Sfârșit cumplit pentru un fost profesor. Omul a fost găsit carbonizat în locuința lui

Ultima actualizare: 29-01-2020 17:56

Sfârșit cumplit pentru un fost profesor de limba română, din Fierbinţi, județul Dâmbovița. Omul de 76 de ani a fost găsit carbonizat după ce locuința lui a fost mistuită de flăcări.

Din păcate, incendiul s-a produs după miezul nopții, iar când vecinii au observat flăcările imense era deja prea târziu.

Acum, întreaga comunitate regretă moartea dascălului care a educat și îndrumat zeci de generații.

Fostul profesor era pensionar. Nu era căsătorit și nu avea copii și locuia împreună cu sora să. Tragedia a făcut că femeia să fie plecată de acasă chiar în noaptea când s-a întâmplat necazul. Imginile surprinse de un localnic arată cum locuința se transformase într-o minge de foc. Până la sosirea pompierilor, bietul pensionar a fost găsit carbonizat

Prietenul profesorului: ”Era un om deosebit, un cetățean sufletist, făcea activități culturale, educative, întâlniri de sport, era un om extreordinar. Cel mai bun pedagog de la noi.”

Vecinul profesorului: ”Un om foarte bun, nu a avut probleme cu nimeni în sat, profesor de ani de zile la noi la școală. Tot ce e bun era la el, dar uite că omul bun sfârșește cum a sfârșit.”

Cei care l-au cunoscut și apreciat pe fostul dascăl au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Din primele verificări, spun anchetatorii, cauza producerii incendiului ar fi un coș de fum înfundat. Polițiștii și pompierii continuă, însă, cercetările.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO