Sfarsit cumplit pentru o fetita de 7 luni din Bihor. A murit arsa de vie, in propriul pat

Ultima actualizare: 09-04-2015 07:02

O fetita de 7 luni din Bihor a pierit intr-un incendiu, in casa parintilor. Focul a izbucnit in momentul in care mama fetitei iesise in curte sa aduca lemne. Din cauza fumului gros nimeni n-a mai putut sa salveze copilul.

Tragedia s-a petrecut in comuna Tulca, din Bihor. Tanara mama, de 22 de ani, era singura acasa cu fetita ei, de numai 7 luni. Iesise, spune ea, numai o clipa in curte sa aduca lemne pentru foc, iar cand a revenit a innebunit cand a vazut ce e in casa.

"Nu stiu ce s-o-ntamplat, focul nu era aprins. M-am dus in debara sa iau lemne si cand am ajuns in casa... Fata o fost in patul ei, acolo langa soba si cand am intrat era numai fum negru si n-am mai putut sa fac nimic", a spus Sorina Fronea, mama fetite.

Disperata, mama a iesit in drum sa ceara ajutorul vecinilor. Din pacate insa, nimeni nu a mai putut s-o salveze pe cea mica.

"Era fumul foarte negru acolo, deci nu se putea, ca o vrut sotul sa intre si vecinul, dar n-o putut sa intre acolo. Si atuncea i-am tras eu pe toti ca mureau si ei si o vrut si ea sa intre, mama copilului", a spus Delia Boros, vecina.

Pompierii au constatat ca focul fusese aprins mai devreme, iar in momentul in care mama a iesit din camera s-a reaprins si a cuprins patutul fetitei.

"Am actionat pentru stingerea incendiului si inauntru am gasit cadavrul unei fetite in varsta de 7 luni", a spus cpt. Dorel Matiut, comandantul Grupului de Pompieri Salonta.

Trupul fetitei a fost preluat de pompele funebre dupa ce criminalistii au cercetat cu atentie locul incendiului. Acestia urmeaza sa stabileasca daca mama se face sau nu vinovata de moartea copilei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO