Sfârșit crunt pentru o bătrână din Iași. Ar fi fost ucisă de fiul ei, care are 7 dosare penale


Ultimul update: Luni 03 Februarie 2020 17:24
Data publicarii: Luni 03 Februarie 2020 16:54
Categorie: Stiri Socante

Sfârşit îngrozitor pentru o bătrână de 84 de ani din judeţul Iaşi. Fiul ei, un bărbat de 44 de ani, i-a făcut numai necazuri şi, după certuri şi bătăi, poliţiştii au deschis rând pe rând şapte dosare penale.

Însă de fiecare dată, mama îşi ierta fiul şi îşi retrăgea plângerile.

Acum, bătrâna a fost găsită moartă, cu răni pe tot corpul, iar procurorii încearcă să afle cum s-a petrecut totul.

Mama şi fiul său locuiau împreună în suburbia Gâștești din Pașcani, de când nevasta l-a părăsit pe bărbatul cunoscut cu tulburări psihice.

În zorii zilei, cei doi s-au certat, iar scandalul a degenerat în bătaie. Când a văzut că femeia nu mai mişca, fiul a ieşit în uliţă să ceară ajutor de la vecini.

Fraţii bărbatului spun că acesta devenise foarte violent de când l-a părăsit soţia. În ultimii doi ani, poliţiştii au deschis pe numele sau nu mai puţin de 7 dosare penale pentru loviri şi alte violențe, după ce se certa şi o bătea pe mama lui. De fiecare dată însă, femeia însă îşi retrăgea plângerile.

Sorin Roman, frate: „Are dosar penal, agresiune importriva mamei, îi făcea viaţa grea, o lovea, el a avut o problemă, un accident în Sardinia, a căzut  în cap, nu şi-a luat medicamentele, când bea alcool devenea violent, eu ieri am fost aici cu sora mea şi cu nevasta, era bine mersi."

Gabriela Bunduc, soră: „L-am mai certat, toţi i-am spus şi vecini, şi fraţi, dar el spunea da da, că se linişteşte, că nu face nimic, că nu bea, că nu se duce peste mama. În schimb, el chiar contrariul făcea. Când bea ceva exact peste mama se ducea."

Mihai Roman, frate: „A fost cel mai mic copil din familie şi a fost cel mai alintat, a mai avut probleme, a fost dus la poliţie la Paşcani, dar l-a adus înapoi, a fost dus şi la Iaşi la psihiatrie, dar a revenit. Legislaţia dacă era mai bună, nu se întâmplă asta."

După toate scandalurile cu mama sa, pe numele bărbatului autorităţile au emis în august 2019 un ordin de restricţie. Documentul a expirat însă în urmă cu o săptămână, pe 26 ianuarie. Procurorii îl audiază acum pe fiul femeii.

Din păcate, cazuri de violenţă precum acesta petrecut în judeţul Iaşi se întâlnesc frecvent în România. Ţara noastră se află pe primul loc, în Uniunea Europeană, la capitolul violenţa domestică, după cum arată statisticile.

La fiecare 30 de secunde, în România se produce o agresiune fizică asupra unei femei, iar 3 din 10 victime au fost agresate fizic sau psihic de la vârste fragede.

Şi mai îngrijorător este că, potrivit specialiştilor, numărul victimelor este, de fapt, mai mare, pentru că statisticile oficiale cuprind doar cazurile care ajung în atenţia autorităţilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO