Sechestrată și tratată ca o sclavă sexuală, timp de șase ani: Mă bătea sub privirile copiilor

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Sclava sexuala Rusia
Metro

O femeie a fost ținută ca sclavă sexuală, timp de șase ani, într-un apartament minuscul, fără ferestre. De pe urma abuzurilor sexuale, ea a dat naștere la patru copii.

 

Femeia a reușit să scape după ce a sunat poliția, care a efectuat un raid în locuința în care era ținută captivă, alături de cei patru copii, informează Metro.co.uk.

„Am fost închiși în casă în tot acest timp. Nu am putut pleca nicăieri. Mezina a fost afară o singură dată”, a mărturisit femeia, identificată drept Lila, reporterilor din Moscova.

Potrivit acesteia, bărbatul care a ținut-o captivă îi mai scotea din când în când pe copii din casă, dar pe ea o ținea încuiată într-un apartament micuț, fără ferestre.

„Mă lovea, mă bătea cu bățul. Într-o zi, m-a bătut până când s-a rupt bățul respectiv, iar copiii au fost de față. I-a spus fiului nostru: ‘când vei crește mare, trebuie să o bați tot așa, cu pumnii, să o lovești, pentru că este foarte rea’. Asta le spunea copiilor despre mine”, a mai spus femeia.

Acum, femeia și copiii au fost mutați într-un adăpost pentru femei aubzate. Potrivit sursei citate, copiii au dificultăți de vorbire și sunt subdezvoltați, din cauză că au fost crescuți numai în apartament.

Potrivit avocatului Serghei Afanasiev, femeia și cei patru copii au fost ținuți ostatici, iar ea a fost supusă violenței și torturii. Bărbatul i-a spus că va putea ieși din apartament doar dacă reușește să-și convingă părinții să-i plătească 200 de milioane de ruble, echivalentul a 2,5 milioane de lire.

Bărbatul este cercetat de poliție.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO