Sechestrata, batuta si violata de iubit timp de doua zile. Cum a reusit sa scape o adolescenta de 17 ani, din Gorj

Ultima actualizare: 09-04-2016 07:02
viol

O adolescenta din judetul Gorj a fost sechestrata si dusa intr-o zona muntoasa, unde timp de doua zile a fost batuta si violata, relateaza mesagerulhunedorean.ro.

La inceputul saptamanii un echipaj de politie rutiera a oprit in trafic, pentru control, in Petrila, masina condusa de un tanar in varsta de 27 de ani.

O minora in varsta de 17 ani, din orasul Rovinari, pasagera in masina, a mers direct la echipajul de politie si a reclamat faptul ca, din data de 2 aprilie a fost sechestrata de catre tanarul de 27 de ani, aflat la volan, in zona muntoasa Cheile Rosiei, lovita si violata.

Anchetatorii au stabilit ca intre cei doi tineri se infiripase o relatie in urma cu circa un an, insa barbatul era foarte gelos. Acesta a ademenit-o pe fata si a dus-o in Cheile Rosiei, o zona salbatica de unde stia ca-i va fi aproape imposibil tinerei sa scape si, in plus, nici nu ar avea pe cine sa alerteze.

Timp de doua zile a batut-o si a violat-o, drept pedeapsa, barbatul reprosandu-i ca l-a inselat.

”Politistii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, au intocmit un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor de viol, lipsire de libertate in mod ilegal, lovire sau alte violente si amenintare”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Politistii din Petrila impreuna cu procurorii l-au retinut pe individ pentru 24 de ore si au cerut judecatorilor de la Petrosani emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.
 

Parteneri