Scene șocante în Timișoara. Doi pietoni, spulberați pe trotuar, după ce șoferul ar fi făcut o criză de epilepsie

Ultima actualizare: 29-11-2021 17:42

Accident grav într-o intersecție din Timișoara. Doi pietoni au fost spulberați pe trotuar, luni după-amiază, de o mașină scăpată de sub control, după ce șoferul ar fi făcut o criză de epilepsie.

Autoturismul avea viteză, a ajuns pe contrasens, unde a lovit o altă mașină, a brăzdat mai multe sensuri de mers, i-a lovit pe cei doi oameni și s-a oprit în alte patru mașini parcate. Dezastrul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede cum autoturismul, care circula cu viteză, părăsește brusc banda lui de mers, deși în față se aflau mai multe mașini. Ajunge pe contrasens și lovește un vehicul care circula regulamentar, apoi ajunge în colțul opus, pe trotuar, unde cei doi pietoni, ambii în vârstă de 68 de ani, așteptau la zebră. În final se oprește într-o parcare, unde face praf alte patru mașini.

Martor: "L-am văzut că a venit din partea aia, ori că i s-a făcut rău, ori nu știu. A venit în plin, a lovit mașina de Dolj, a pierdut controlul și a dat aici. Ori i s-a făcut rău la volan și a apăsat pedala de accelerație ori nu știu."

Mai multe ambulanțe și echipaje SMURD au ajuns de urgență în zonă. Cei doi pietoni și șoferul în vârstă de 59 de ani au fost transportați la spital. Medicii spun că toți trei sunt stabili și cooperanți. Șoferul care a provocat totul face parte dintr-o familie cunoscută din Timișoara, care are mai multe afaceri în imobiliare și schimb valutar.

Polițiștii au deschis deocamdată un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Mai mult ca sigur se va verifica și dacă bărbatul avea voie să conducă, având în vedere episodul epileptic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO