Scene dramatice in Satu Mare. Un copil de cinci ani a murit, dupa ce tatal lui a pierdut controlul si a intrat pe contrasens

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
Scene dramatice in Satu Mare. Un copil de cinci an...
Scene dramatice in Satu Mare. Un copil de cinci an...

Este un sfarsit de an ingrozitor pentru o familie din Satu Mare, dupa ce un baietel de 5 ani si tatal lui au murit pe loc, intr-un teribil accident.

Barbatul aflat la volan a facut o manevra riscanta, masina a ajuns pe contrasens si s-a infipt intr-un microbuz cu noua persoane. Mama pruncului, aflata pe scaunul din dreapta, a supravietuit, dar este in stare grava.

 

Cei doi soti, aflati in fata, au fost primii scosi din autoturism. Pe bancheta din spate, pompierii au descoperit apoi trupul firav al copilului care nu purta centura. Pentru salvatori a inceput atunci o noua lupta contra cronometru.

Desi s-au chinuit enorm sa-l salveze, baietelul de 5 ani se prapadise. Odata cu el s-a stins si tatal sau, in varsta de 30 de ani, aflat la volan. Singura care a supravietuit a fost mama copilului. Ea a fost transportata de urgenta la spitalul din Satu Mare. Din microbuz, soferul si unul dintre pasageri au fost raniti usor, dar au primit ingrijiri la fata locului.

Cei trei erau din localitatea Boghis si voiau sa mearga in vizita la o cunostinta in Satu Mare. Se pare ca pe drum si-au dat seama ca uitasera ceva acasa si, dupa cinci kilometri, barbatul a vrut sa intoarca.

Cei doi soti lucrau la Satu Mare, iar baietelul de 5 ani era singurul lor copil.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO