Scene dramatice in Braila. O femeie s-a urcat pe o schela si si-a dat foc, apoi a cazut cand martorii o stropeau cu apa

05-06-2015 11:11


ambulanta

O femeie de 41 de ani din Braila este in stare grava la spital dupa ce s-a urcat, vineri dimineata, pe o schela de lemn de langa o biserica din cartierul Radu Negru, unde si-a dat foc.

In timp ce cativa martori incercau sa o salveze stropind-o cu apa, femeia s-a dezechilibrat si a cazut in gol, de la cativa metri inaltime, relateaza Adevarul. Femeia a scapat insa cu viata pentru ca in jurul bisericii este pamant si pietris. Cu toate acestea, femeia are arsuri grave pe fata, gat, maini si torace.

"Acum este semiconstienta cu traumatism cranian, mai mult indirect, pentru ca ea a cazut in picioare si abdominal. Are arsuri pe torace, gat, maini, fata, deci pe partea anterioara. In rest, parametrii vitali sunt normali, nu este prabusita. Ea si-a dat foc si in timp ce o stingeau cu apa, a cazut printre schele", a declarat Dr. Viorica Uscatu, directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Braila.

Se pare ca femeia are probleme de natura psihica. Nu se cunosc inca motivele care au determinat-o sa recurga la tentativa de suicid.

Sursa: adevarul.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO