Scene de film horror intr-o rezervatie din Rusia. Ce s-a intamplat dupa ce turistii au calcat un urs cu masina. VIDEO

Ultima actualizare: 24-08-2015 07:05
urs

Politistii ancheteaza un caz socant de cruzime fata de animale, petrecut in insulele Kurile din Extremul Orient al Rusiei.

Potrivit Siberian Times, un grup de rusi a lovit cu masina peste un urs in Insula Iturup din Arhipelagul Kurile, unde teoretic accesul turistilor este interzis. Pentru a se asigura ca e mort, au trecut peste el de opt ori cu vehiculul de teren, insa animalul s-a incapatanat sa traiasca.

Filmarea realizata de un membru al grupului cu telefonul mobil arata cum, dupa aceea, doi dintre barbati coboara din masina si lovesc ursul cu picioarele cu salbaticie. Apoi il ameninta cu un cutit si spun chiar ca il vor viola.

Spre surprinderea lor, ursul iese de sub masina si distruge o roata a acesteia. Inspaimantati, turistii o iau la fuga, se suie intr-o a doua masina, cu ursul pe urmele lor, si parasesc zona.

Imaginile filmate de o participanta la acest incident socant au oripilat opinia publica din Rusia si au dus la o ancheta a politiei. Turistii risca pana la sase luni de inchisoare pentru cruzime fata de animale, plus o pedeapsa pentru ca au intrat cu masina intr-o zona interzisa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!