Scene de film horror intr-o rezervatie din Rusia. Ce s-a intamplat dupa ce turistii au calcat un urs cu masina. VIDEO

21-08-2015 17:04


urs

Politistii ancheteaza un caz socant de cruzime fata de animale, petrecut in insulele Kurile din Extremul Orient al Rusiei.

Potrivit Siberian Times, un grup de rusi a lovit cu masina peste un urs in Insula Iturup din Arhipelagul Kurile, unde teoretic accesul turistilor este interzis. Pentru a se asigura ca e mort, au trecut peste el de opt ori cu vehiculul de teren, insa animalul s-a incapatanat sa traiasca.

Filmarea realizata de un membru al grupului cu telefonul mobil arata cum, dupa aceea, doi dintre barbati coboara din masina si lovesc ursul cu picioarele cu salbaticie. Apoi il ameninta cu un cutit si spun chiar ca il vor viola.

Spre surprinderea lor, ursul iese de sub masina si distruge o roata a acesteia. Inspaimantati, turistii o iau la fuga, se suie intr-o a doua masina, cu ursul pe urmele lor, si parasesc zona.

Imaginile filmate de o participanta la acest incident socant au oripilat opinia publica din Rusia si au dus la o ancheta a politiei. Turistii risca pana la sase luni de inchisoare pentru cruzime fata de animale, plus o pedeapsa pentru ca au intrat cu masina intr-o zona interzisa.

Sursa: Siberian Times

VIDEO PROTVPLUS.RO