Scena infioratoare in Franta unde trei tineri au comis o crima ca in Breaking Bad. Cadavrul victimei a fost dizolvat in acid

12-08-2015 18:27


O crima cu totul iesita din comun stupefiaza Franta prin toate detaliile ei infioratoare. Inspirati de un faimos si multipremiat serial american - "Breaking Bad", trei studenti la matematica au ucis o tanara si i-au dizolvat cadavrul in acid.

Atat faptasii, cat si victima erau implicati in traficul de droguri.

Ramasitele Evei Bourseau au fost gasite chiar de mama ei, alarmata ca nu reusea s-o contacteze de cateva zile. Sinistra descoperire a scos la iveala o poveste cutremuratoare. Politistii au arestat rapid 3 suspecti, cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani. Doi au fost acuzati de crima, iar un al treilea - de complicitate.

Unul dintre ei a recunoscut in fata politistilor stupefiati ca au incercat sa reproduca o scena din "Breaking Bad". In serialul american, un profesor de chimie, metamorfozat in fabricant de droguri, si unul dintre fostii lui elevi folosesc acid ca sa scape de cadavrul unei victime.

Studentii francezi au aplicat in detaliu scenariul. In seara de 26 iulie, mers la tanara de 23 de ani, studenta la istoria artei. Fata le datora 5 mii de euro si ii amana de mult.

"Scopul vizitei facute victimei era s-o ucida si sa sustraga obiecte, in contul sumei pe care ea le-o datora. Asta da cazului un caracter de premeditare", spune procurorul.

In urmatoarele doua zile, ucigasii s-au tot intors la locul faptei ca sa verifice starea cadavrului, avand grija sa goleasca cateva sprayuri pentru improspatarea aerului.

"Asistam la o deriva teribila a tinerilor de astazi. Eu unul o pun pe seama consumului regulat de substante, a Internetului si a serialelor americane. Acest cocktail ii face sa piarda complet legatura cu realitatea si sa comita crime inimaginabile”, crede o vecina.

Studenti la matematica si fara cazier, faptasii s-au abatut de la drumul drept cand au descoperit drogurile si viata de noapte. Au intrat intr-o retea de traficanti si vindeau amfetamine propriilor colegi.

VIDEO PROTVPLUS.RO