Scandal la o gradina zoologica din China. Investitorii parcului au aruncat un magar viu la tigri, in semn de protest

Ultima actualizare: 10-06-2017 06:37
magar dat la tigri
youtube.com

Actionarii nemultumiti ai unei gradini zoologice din China au aruncat la tigri un magar viu, iar momentul a fost filmat de un martor.

Potrivit The Guardian, ei au vrut sa faca acelasi lucru si cu o oaie, insa echipele de securitate au intervenit si i-au oprit. Incidentul a avut loc in gradina zoologica din Changzhou, in apropiere de Shanghai.

Uciderea magarului a fost filmata de o persoana din public, iar clipul a ajuns imediat viral in China. In inregistrarea video, actionarii parcului pot fi vazuti cum imping un magar dintr-un camion pe o rampa de lemn, iar acesta cade in santul cu apa al adapostului in care se aflau tigrii.

Imediat, magarul este atacat de 2 tigri si se lupta pentru viata lui timp de aproximativ 30 de minute. In China, conditiile in care sunt tinute animalele sunt deseori foarte proaste, iar vizitatorii obisnuiesc sa arunce mancare sau alte obiecte la animale, mai scrie The Guardian.

Multe dintre animale sunt tinute in custi simple de metal sau sunt tinute in gropi.

Actionarii sunt nemultumiti ca, desi au investit in gradina zoologica in urma cu 2 ani, nu au primit niciun beneficiu financiar pana acum. Apoi, parcul a devenit tinta unui proces, iar toate bunurile sale au fost blocate de judecatori, neputand fi vandute pentru achitarea datoriilor catre investitori - spune conducerea gradinii zoologice intr-un comunicat de presa.

Acest incident nu a fost sanctionat, in conditiile in care in alte gradini zoologice din China tigrii sunt hraniti cu animale vii, pentru distractia vizitatorilor. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO