Scandal cu furci si topoare in Brasov. De la ce a pornit cearta care a bagat trei oameni in spital

Ultima actualizare: 24-08-2014 07:13

Trei persoane, printre care si un adolescent de 17 ani, au ajuns la spital cu rani grave la cap dupa ce au fost ranite intr-o rafuiala .

Bataia, ca in codru, a avut loc in comuna Tohanu Vechi din Brasov, din cauza unor neintelegeri intre doi vecini, spun politistii. Victimele au alta variata - oamenii spun ca au fost atacati din senin de vecinii lor, dupa ce toata ziua au facut un chef in curte. Agresorii, cinci indivizi, au fost dusi la audieri.

Miercuri, dupa ce au terminat de lucrat la casa pe care o construiesc, victimele au facut un chef in curtea lor. Muzica tare si galagia i-au deranjat pe vecinii de vizavi. S-au trezit cu cinci barbati in curte, pusi pe scandal, spun ei.

"Nu a venit sa vorbeasca frumos sa spuna bai baiatule mai opreste muzica ca ne deranjeaza. A intrat direct peste ei sa le dea in cap sa ii omoare", au spus rudele victimelor.

"Nu e frumos, tiganii sa se omoare intre ei ei. De la putina muzica", au adaugat acestea.

Furiosi, agresorii au pus mana pe ce au apucat - furci, topoare si bate si au devastat tot in jur.

"Pe unul l-a bagat in coma si noua ne-a dat! Mi-a dat si mie aici, mi-a spart capul aici si aici", a spus Nicoale Tinca, una dintre victime.

"A intrat in curte, a luat parul, topoarele, lopetile, si-a chemat neamurile si a inceput la scandal", a povestit un martor.

Dupa ce si-au atacat vecinii, agresorii s-au intors la casele lor si si-au lasat victimele prabusite pe jos. Rudele lor au chemat politia si ambulanta.

Victimele au fost aduse la Spitalul Judetean din Brasov. Cei trei barbati au lovituri la cap, iar unul dintre ei este lovit si la un brat. Acum se afla internati la neurochirurgie si sunt sub supravegherea medicilor.

Cei cinci agresori au fost dusi la audieri si, alaturi de ei, si cateva rude ale victimelor. Deocamdata nimeni nu a fost retinut.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO