Sansele erau de una la un milion. O femeie din SUA a nascut siamezii care nu vor putea fi separati niciodata

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08
Copil doua capete

Doi americani din Atlanta, Robin si Michael, ambii in varsta de 34 de ani, au avut parte, vineri, de venirea pe lume a unor copii cu sanse de una la un milion.

Mai exact, Robin a dat nastere la siamezi, Asa si Eli, care nu vor putea fi separati niciodata, insa, in ciuda acestui lucru, parintii s-au declarat extrem de bucurosi, potrivit Daily Mail.

Copiii se simt foarte bine si nu exista niciun fel de complicatii. Acestia au capete diferite, insa impart acelasi trup. Astfel de nasteri au loc o data la un milion.

Medicii spun ca Asa si Eli nu vor putea fi separati niciodata din cauza ca impart aceiasi inima si acelasi sistem circulator. "Suntem extrem de bucurosi", a spus Michael.

Totusi, pericolul nu a trecut, mai ales daca tinem cont ca rata de supravietuire a siamezilor este intre 5% si 25%. Parintii nu au fost surprinsi la nastere, afland inca din timpul sarcinii ca sunt sanse extrem de mari sa aiba siamezi.

Cei doi au avut de luat o decizie extrem de dificila, cand au fost intrebati de posibilitatea unui avort. Au ales sa respinga aceasta optiune, spunand ca toti copiii sunt un dar din partea lui Dumnezeu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO