Motivul tulburător pentru care două fete de 11 ani s-au sinucis

Ultima actualizare: 11-01-2019 18:25
adolescenta sinucida
Mirror

Două fete de 11 ani și-au luat viața după ce, în nenumărate rânduri, au fost hărțuite la școală pentru că, spuneau ele, se îndrăgostiseră una de cealaltă, relatează Mirror.

Tatăl lui Madissen, Shane, în vârstă de 46 ani și mama lui Sophia, în vârstă de 33 ani au decis să vorbească acum despre tragedia prin care au trecut în urmă cu doi ani.

Aceștia au declarat că cele două copile, Madissen Paulsen și Sophia Leaf-Abrahamson, din Devils Lake, Dakota de Nord, au recurs la un gest teribil pentru că nu erau acceptate în grupul de la școală.

Madissen Paulsen s-a împușcat cu arma tatălui ei în anul 2017, iar la doar două luni distanță prietena sa cea mai bună, Sophia Leaf-Abrahamson a fost găsită spânzurată în casă.

Părinții celor două minore au declarat că fetele și-au luat viața pentru că nu erau înțelese de societate și mai ales pentru că erau hărțuite mereu la școală pentru că s-ar fi îndrăgostit una de cealaltă. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO