S-au sarutat in timp ce erau condamnati la inchisoare pe viata pentru crima. "A fost cea mai buna zi din viata mea"

Ultima actualizare: 10-05-2014 07:15
Jeremy si Christine Moody

Doi militanti rasisti din Statele Unite, sot si soti, au socat o lume intreaga cu atitudinea lor sfidatoare dupa ce au comis o crima oribila.

Jeremy Lee Moody (31 de ani) si sotia sa, Christine (37) au ucis in iulie 2013 un barbat acuzat de viol, dar si pe sotia acestuia, “victima colaterala”, dupa cum au spus criminalii. Sotii Moody fac parte dintr-un grup rasist din statul american Carolina de Nord care promoveaza "suprematia rasei albe”.

Dubla crima urma sa fie inceputul unui sir de atacuri asupra persoanelor acuzate de agresiuni sexuale. “A fost cea mai buna zi din viata mea”, le-a spus Christine Moody ziaristilor americani, potrivit New York Daily News. Cei doi soti au declarat ca ideea crimelor este de inspiratie divina, sustinand chiar ca erau “mana dreapta a lui Dumnezeu”, insa avocatii lor au incercat sa ii salveze invocand motive medicale: Christine Moody a suferit o dubla mastectomie cu cativa ani in urma iar sotul ei ar avea schizofrenie. Astfel ca au cerut o pedeapsa de 30 de ani “ca sa ne vedem copiii mari si sa imbatranim impreuna”.

Vezi aici imagini cu sotii criminali la proces

Judecatorii nu s-au lasat insa induplecati si i-au condamnat la inchisoare pe viata. Dupa ce au primit sentinta, cei doi au renuntat sa se prefaca ca si-ar regreta faptele. “Ne vedem mai tarziu, perversilor”, le-a strigat Jeremy Moody rudelor victimelor sale. “Au primit ce meritau, Daca as putea sa o iau de la capat, as ucide si mai multi.” Sotia sa l-a sustinut “Cred ca Jeremy si cu mine am face acelasi lucru daca am avea din nou ocazia. Nu am niciun fel de regret”.

Cei doi ucigasi s-au sarutat si au zambit in fata judecatorului in timp ce erau condamnat. Au recunoscut si ca aveau pe lista lor o a treia persoana, care urma sa fie ucisa cateva zile mai tarziu, insa nu au mai apucat din cauza ca au fost arestati. Potrivit politiei, Jeremy Moody ar fi impuscat victimele iar apoi sotia sa le-ar fi dat lovitura de gratie cu un cutit.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!