S-a uitat pe Google Maps si i-au dat lacrimile. Ce fotografie a gasit acest barbat

Ultima actualizare: 30-09-2013 06:50
batrana google maps

Un barbat a avut parte de cea mai frumoasa surpriza atunci cand s-a uitat pe Google Maps. El a gasit o fotografie care l-a emotionat puternic, scrie DailyMail.

Dustin Moore obisnuia sa se uite pe Google Maps, alaturi de fratele sau. Intr-o zi, cautarea a fost mai speciala decat de obicei.

Barbatul a gasit o fotografie cu bunica lui, facuta cu putin timp inainte de moartea batranei.

“Ne uitam dupa anumite locuri si s-a intamplat sa cautam si casa bunicii. Rar vezi pe Google Maps pe cineva cunoscut. In fotografia aceea era bunica noastra, stand pe veranda si citind ziarul”, a marturisit emotionat barbatul.

Mijlocul de transport in comun care ne va scapa de aglomeratia din orase

Batrana a murit anul trecut, la varsta de 80 de ani. Dustin vede fotografia ca pe un simbol ca bunica vegheaza in continuare asupra lor.

“Chiar am glumit cu fratele meu, i-am spus ca desi bunica nu mai este printre noi, se afla in continuare in baza de date de la Google si ne urmareste”, a adaugat Moore.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Fotografia a creat un val de emotie si in mediul online. Oamenii care au aflat de pe internet povestea din spatele imaginii au fost impresionati si i-au sugerat lui Dustin sa le ceara celor de la Google fotografia la o rezolutie mai mare.

Cu smartphone-ul in service. Care sunt telefoanele inteligente cel mai usor de reparat si care cel mai greu

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO