Ce s-a întâmplat cu principalul suspect în cazul femeii găsite moarte într-un pârâu

Ultima actualizare: 13-02-2019 17:21

Descoperire șocantă în comună Balda, județul Mureș. S-a spânzurat principalul suspect în cazul femeii de 45 de ani ucisă luni noaptea.

Bărbatul de 41 de ani era căutat de poliţişti după ce trupul victimei fusese găsit într-un pârâu, cu urme vizibile de violență.

Imediat după ce trupul femeii a fost descoperit fără viaţă, în cursul dimineţii de marţi, poliţiştii au intrat în alertă.

Au audiat mai multe persoane şi se pare că îl căutau pe un bărbat din localitate. Deocamdată nu se ştie care este legătura dintre victima şi cel care se prespune că i-ar fi luat viaţa. Cert este ca cei doi se cunoşteau.

Câteva ore mai târziu, rudele bărbatului au dat alarma după ce l-au găsit pe acesta spânzurat la marginea pădurii din localitate. Se pare că el şi-a luat viaţa la câteva ore după ce femeia a fost găsită fără suflare. Poliţiştii lucrează încă la acest dosar şi încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Toată localitatea Balda din judeţul Mureş a fost marţi împânzită de criminalişti după ce trupul unei femei de 45 de ani a fost găsit într-un pârâu. Presupusul autor al crimei, spun rudele sale, şi-a sunat membrii familiei şi i-a rugat să aibă grijă de ei. Atunci oamenii şi-au dat seama că ceva rău se va întâmpla.

"Pe mine m-a sunat şi m-a întrebat ce fac şi îmi zicea să am grijă de mine şi de copii. Eu atunci ştiam că se va întâmpla ceva", a declarat sora bărbatului.

Bărbatul de 41 de ani a devenit imediat principalul suspect şi toată lumea l-a căutat. Anchetatorii nu au stabilit încă ce legătură era între acesta şi victimă lui.

"L-am găsit spânzurat între două localităţi. Eu nu am vorbit de mult cu el şi nu ştiu dacă avea ceva cu femeia", a spus fratele bărbatului.

Rudele femeii nu îşi explică ce s-a întâmplat între cei doi.

"A omorât-o pe fiica noastră şi eu nu ştiu să fi avut o relaţie. A iubit-o pe fiică-mea, nu ştiu ce a fost acolo", a spus mama femeii decedate.

Ruda femeii decedate: -Eu am auzit doar că a fost omorâtă Sofia. După acea a fost găsit şi el spânzurat.
Reporter: - De ce s-a spânzurat?
Ruda femeii decedate: -Cred că s-a speriat, cine ştie.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de medicină legală pentru necropsie. Femeia omorâtă avea acasă 4 copii. Şi bărbatul care s-a sinucis era tatăl unui copil.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO