S-a sinucis in direct pe internet: "Am lacrimi in ochi, nu mai vad. Nu-mi mai scrieti”

Ultima actualizare: 19-06-2012 05:25
femeie in fata laptopului

O tanara din Taiwan, care trecea printr-o serioasa depresie, a decis sa-si puna capat zilelor intr-un mod cat se poate de socant si de bizar.

Claire Lin a scris pe pagina ei de Facebook ca vrea sa se sinucida, pentru ca iubitul o ignora in ultima vreme si nici macar de ziua ei nu o vizitase. Astfel, a decis sa renunte la viata chiar in ziua in care implinea 31 de ani.

Ea a vorbit cu prietenii ei online, chiar in timp ce isi punea planul in aplicare. A dat foc unui gratar in camera, a inchis usa si geamurile si a asteptat sa moara sufocata de fumul toxic. In tot acest timp, isi descria pe site gandurile si senzatiile traite.

Tanara si-a postat in acele clipe chiar si poze, in care arata camera plina de fum, insa niciunul din cei noua prieteni cu care discuta nu a anuntat politia. Ei s-au multumit sa-i scrie mesaje de consolare si sa o roage sa renunte la planul sinistru.

“Fumul devine sufocant. Am lacrimi in ochi, nu mai vad. Nu-mi mai scrieti”, le-a raspuns ea. Apoi a adaugat, cu ultimele puteri: “E prea tarziu. Camera s-a umplut cu fum. Tocmai am postat inca o poza. Chiar si cand mor vreau sa stau pe Facebook. Trebuie sa fie otrava Facebook. Haha”.

Iubitul ei, din cauza caruia s-a sinucis tanara, i-a gasit cadavrul a doua zi dimineata. El ii acuza pe prietenii de pe site-ul de socializare ca nu au reactionat si nu au chemat de urgenta politia.

Potrivit Daily Mail, sociologul Chai Ben-rei spune ca acest incident tragic reflecta izolarea sociala din epoca Internetului.

"Oamenii au dubii in legatura cu imaginile pe care le vad pe Internet, din cauza naturii sale virtuale. De aceea nu actioneaza, au impresia ca ceea ce vad nu este real", explica el.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO