S-a intors de 2 ori fara zgarieturi din Afganistan, dar a ucis-o un inconstient cu cont pe Facebook

Ultima actualizare: 20-08-2012 07:08
femeie militar

O femeie in varsta de 23 de ani, care a petrecut, cumulat, nu mai putin de un an pe frontul din Afganistan si s-a intors teafara acasa, a murit dupa ce a fost lovita cu masina de un sofer care isi actualiza pagina de Facebook.

Paul Mould si-a petrecut ultimele ore inainte de accident cu familia, sarbatorind implinirea varstei de 26 de ani. In momentul accidentului se afla in drum spre casa iubitei sale.

Acesta sustine ca a primit un mesaj de felicitare pe Facebook, a oprit masina si a raspuns. La numai doua minute dupa acest moment, a lovit frontal o masina care circula din sens opus. Caporalul subordonat Armsby, in varsta de 23 de ani, a murit pe loc.

Chiar daca Paul sustine ca masina pe care o conducea se afla in stationare cat timp a stat pe Facebook, acest lucru nu poate fi demonstrat. Cum nu poate fi demonstrata nici cealalta varianta posibila, potrivit careia acesta s-ar fi aflat inca pe Facebook la momentul accidentului.

Barbatul in varsta de 26 de ani din Dunston, Lincolnshire, a pledat vinovat si a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare. In plus, acesta nu mai are voie sa urce la volan timp de trei ani.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO