S-a indragostit de cel mai celebru ucigas in serie din Rusia. Ce promite barbatul ca va face daca scapa din inchisoare

27-05-2016 10:54

mireasa Piciuskin

Caz bizar in Rusia, unde unul dintre cei mai inspaimantatori criminali din istorie, autorul a zeci de omoruri, a ajuns sa fie adorat de o tanara batuta de fostul sot.

Alexandr Piciuskin, cunoscut drept “criminalul tablei de sah”, deoarece a incercat sa ucida 64 de oameni, cat numarul patratelor de pe suprafata de joc, a ajuns idolul multor rusoaice, care nu tin con de faptul ca barbatul are la activ cel putin 49 de crime de o violenta teribila. Intr-un recent interviu publicat de Siberian Times, Piciuskin spune ca, in cei 9 ani de cand e inchis, a primit nenumarate scrisori de dragoste de la admiratoare. Aproximativ 80 de femei i-au scris pentru a-i spune ca ar vrea sa se marite cu el iar una chiar si-a legat destinul de al sau, i-a luat numele de familie.

“Te iubesc, te doresc, te sarut”: astfel rezuma Piciuskin scrisorile primite de la fane. Una dintre ele, Natasa, de 29 de ani, se considera deja mireasa lui, dupa ce criminalul i-a propus sa se casatoreasca - iar ea a acceptat imediat si a imbracat chiar rochia de mireasa. “Daca eram liber, probabil ca nici nu ma uitam dupa ea. Acum, insa, este femeia ideala pentru mine”, marturisteste Piciuskin.

Cuplul nu e lasat insa sa aiba intalniri conjugale, desi amandoi au cerut asta, iar in ultima vreme li s-a interzis sa comunice si prin scrisori. Insa ani buni au corespondat, astfel ca Piciuskin spune ca o cunoaste pe "sotia" sa 100%.

La randul ei, Natasa, care traieste intr-un oras din Siberia, a marturisit unui post tv din Rusia ca “a fost dragoste la prima vedere” atunci cand l-a descoperit pe Piciuskin intr-o emisiune TV. “Ma duceam la culcare gandindu-ma la el, ma trezeam gandindu-ma la el”. Femeia a fost deja castorita, dar spune ca fostul sot o batea si o insela, in vreme ce criminalul in serie “a fost raza ei de soare”. Si mai exista cateva zeci ca ea, dovada scrisorile prezentate de Piciuskin.

Prins in 2006 si condamnat la inchisoare pe viata pentru cele 49 de victime identificate (la care s-ar mai putea dauga inca 11), criminalul isi ispaseste pedeapsa intr-un penitenciar de maxima securitate din Siberia. Sta singur in celula, deoarece ceilalti detinuti se tem de el. Si in acelasi interviu, a marturisit ca daca ar scapa din spatele gratiilor, “as ucide cativa oameni, ca sa scap de stres, apoi as viola o femeie si as bea niste vodca”. Piciuskin spune ca pentru el, viata fara crime “e ca viata fara mancare pentru oamenii normali”.

Sursa: Siberian Times


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26