S-a filmat în timp ce încerca să violeze un bebeluș. Părinții, obligați să se uite

31-01-2019 10:49


joshua gould

Un bărbat din orașul Basildon, Anglia, a fost condamnat la zece ani de închisoare, după ce a încercat să violeze un bebeluș de 18 luni. În laptopul bărbatului au fost descoperite și alte materiale pornografice cu minori și zoofilie.

Familiile victimelor lui Joshua Gould, de 23 de ani, au declarat că “10 ani de închisoare sunt prea puțini pentru faptele bărbatului”, scrie metro.co.uk.

Agresorul încărca videoclipuri în care abuza minori pe internet și le-a mărturisit polițiștilor că “are probleme cu capul fiindcă îi plac astfel de imagini”. Însă a refuzat să numească victimele sale, obligându-I astfel pe părinți să urmărească imaginile pentru a-i identifica pe minorii abuzați.

Multe dintre materialele găsite în laptopul și telefonul bărbatului prezentau scene în care a fost implicat și un câine.

Avocatul care l-a reprezentat în fața instanței a declarat: “Este tânăr. Mi-a spus că este dezgustat de faptele sale, că nu este normal la cap. Regretă tot ceea ce a făcut”, a declarat Mark Savage.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: metro.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO