S-a dus la pescuit pe Crisul Repede si a ramas ingrozit cand s-a uitat pe fundul apei: "Nu stiu, dar asa ceva n-am mai vazut"

Dată publicare: 27-08-2014 08:26
Dată actualizare: 30-08-2014 07:14


Descoperire macabra in Oradea. Trupul neinsufletit al unui barbat a fost observat cum plutea pe Crisul Repede, de cativa barbati care mergeau la pescuit.

Speriati, oamenii au dat alarma la 112, iar pompierii au venit si au adus cadavrul la mal. Deocamdata victima nu a fost identificata, iar anchetatorii incearca sa afle in ce conditii a murit.

Socanta descoperire a fost facuta de un barbat care si-a aruncat undita de pe un pod din oras. Apa Crisului era atat de limpede, incat pescarul a putut observa de sus cadavrul care zacea la o adancime de 3 metri. Speriat, omul a sunat la 112, iar un echipaj de pompieri a venit imediat si a scos trupul neinsufletit din apa.

La operatiune au asistat mai multi pescari, obisnuiti ai zonei, dar niciunul nu a recunoscut victima.

Localnic: "N-am vazut in viata mea om inecat pana acuma. Cred ca-i mai demult mort, nu de-acuma. Nu stiu, dar asa ceva n-am mai vazut."

Pescar: "Am mai vazut oameni decedati, dar niciodata asa, se vede foarte clar. Tricou rosu inchis, pantaloni bej... De-acuma inainte nici nu cred ca mai pescuiesc luna asta."

Politistii nu au gasit nici acte ascupra barbatului decedat, nici vreun indiciu care sa-i ajute la identificare. Asa ca pot spune deocamdata doar ca nu pare a fi un om fara adapost. Anchetatorii asteapta acum raportul necropsiei, care i-ar putea lamuri cine este victima si cum a ajuns pe fundul apei.


VIDEO PROTVPLUS.RO