S-a batut cu trei barbati inarmati cu macete, care voiau sa-l jefuiasca. Cum s-a terminat. VIDEO

Ultima actualizare: 15-09-2013 07:01
Jaf magazin

Un vanzator in varsta de 36 de ani a dat dovada de un curaj iesit din comun, dupa ce a fost atacat de trei barbati inarmati cu macete.

Milton Tharmalingam a fost atacat in magazinul sau de trei persoane care aveau intentia de a comite un jaf si care erau inarmate cu macete si lanturi masive de otel, potrivit The Mirror.

Vanzatorul s-a luptat cu cei trei hoti, asta desi era singur si neinarmat, incercand din rasputeri sa ii dea afara din magazin.

Insa, povestea n-a fost una cu final fericit pentru Tharmalingam, care a fost batut cu bestialitate si lasat cu o cicatrice masiva pe cap.

Jaf magazin

Barbatul a scapat cu viata datorita interventiei unui coleg, care a rasturnat un raft cu produse pentru hoti si a aruncat cu un scaun in ei.

"Spatele meu inca poarta urmele bataii. Aveau lanturi masive si foarte grele. N-am stiut ca aveau macete, de asta am sarit pe ei", a spus vanzatorul.

Cei doi angajati au fost felicitati de proprietarul magazinului, insa, totodata, sfatuiti ca la un alt incident de acest gen sa se preocupe mai intai de propria siguranta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO