Româncă, victima unui asasinat mafiot în centrul Romei. Iubitul ei, împuşcat în cap

Ultima actualizare: 11-01-2019 16:19
politisti in Italia
iStock

Asasinat în stil mafiot în capitala Italiei, una dintre ţinte fiind o româncă.

Potrivit Roma Today, Andrea Gioacchini, un cetăţean italian cu antecedente penale privind traficul de droguri, deţinerea ilegală de arme, şantaj şi cămătărie, împreună cu iubita sa româncă, au fost ţintele unui asasinat în stil mafiot în Roma.

Un bărbat pe scooter i-a împuşcat joi dimineaţă pe cei doi pe strada Castiglion Fibocchi din Roma, imediat după ce lăsaseră copiii la grădiniţă.

Italianul, împuşcat chiar în cap, a murit la spital vineri. Iubita sa româncă, grav rănită, este încă în spital. Asasinul nu a fost încă prins, iar poliţia continuă căutările, folosind echipe speciale şi elicoptere.

Gioachinni fusese implicat în urmă cu câţiva ani într-un scandal grav, fiind acuzat şi condamnat în 2015 pentru că a şantajat un om de afaceri împreună cu Tamara Pisnoli, fosta soţie a fotbalistului Daniele de Rossi. Prima ipoteză a autorităţilor vizează o răfuială în lumea interlopă din Italia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO