Romanca ucisa de fostul iubit italian, cu care avea un copil de 9 ani. Cum l-au gasit carabinierii

Ultima actualizare: 23-07-2017 07:34
Antoneta Balan

O romanca de 42 de ani a fost ucisa de fostul iubit italian, un barbat de 55 de ani, de care nu s-a despartit in cei mai buni termeni.

Pe data de 14 iulie, Antoneta Balan, care locuia in Mentepulciano, urma sa mearga la un judecator impreuna cu fostul iubit, Gaetano Saccone, pentru a rezolva problema unei chirii neplatite, relateaza corriere.it.

Inainte de infatisare, italianul si-a urmarit fosta iubita si a intrat in apartamentul in care locuia atunci cand a fost convins ca a ramas singura si a injunghiat-o mortal.

Antoneta lucra ca ingrijitoare pentru doua batrane si locuia cu chirie in acelasi imobil. Gaetano a intrat in apartamentul ei dupa ce s-a asigurat ca nu mai este nimeni cu ea. Cei doi s-au certat, iar el a injunghiat-o pe fosta iubita de mai multe ori cu un cutit de bucatarie.

Antoneta a murit dupa cateva ore, la spital.

Barbatul a fugit de la locul faptei, dar anchetatorii au stabilit ca el s-a aflat in apartamentul femeii la ora la care aceasta a fost agresata, dupa ce i-au localizat mobilul.

Antoneta si Gaetano au avut o relatie de lunga durata si au impreuna un baiat de 9 ani. S-au despartit anul trecut din cauza neintelegerilor financiare, barbatul refuzand sa plateasca partea lui de chirie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO