Româncă înjurată şi bătută în plină stradă, în Italia. De ce nu face poliţia nimic


Ultimul update: Sambata 29 Decembrie 2018 15:28
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018 09:53
Categorie: Stiri Socante
femeie batuta - ilustratie

O româncă de 31 de ani a fost agresată în cartierul Veronetta din oraşul Verona la sfârşitul săptămânii trecute, dar incidentul a fost făcut public abia acum.

Femeia a fost atacată sâmbătă din plină zi, în timp ce mergea pe stradă prin Verona şi vorbea la telefon în română cu mama sa. Un trecător care a realizat că nu e o localnică a înjurat-o, strigându-i “straniera di m…”, apoi a lovit-o cu piciorul. Românca a căzut la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa, în vreme ce italianul a plecat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, scrie L’Arena.

Femeia a fost găsită de o trecătoare care a sunat imediat la ambulanţă. Potrivit martorilor, era în stare de şoc şi spunea că este de 20 de ani în Italia şi nu i s-a întâmplat aşa ceva niciodată. A fost dusă la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autorităţile nu au intervenit însă, deoarece iniţial în zonă era doar o agentă de la poliţia rutieră, iar iniţial românca nu a depus plângere. Nu este clar dacă poliţia sau carabinierii îl caută pe agresor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO