Român „foarte iubit“, împușcat în Marea Britanie. Detectiv: „Astfel de incidente sunt extrem de rare“

Ultima actualizare: 14-04-2022 17:27
Mihai Dobre împușcat în Anglia, Marea Britanie
Cambs Police

Un român „iubit foarte mult“ a fost împușcat în Marea Britanie, iar poliția a demarat o investigație de omucidere.

Mihai Dobre, care locuia în Peterborough, un oraș din estul Angliei, a fost dus la spital după ce poliția și ambulanța au fost chemate la locuința lui de pe Oundle Road miercuri, 13 aprilie, la ora 00:34.

Poliția a pus un cordon pentru a izola scena crimei pentru investigații. O mașină Toyota Auris gri cu geamul din spate spart a fost inclusă în examinările științifice de la fața locului, conform Peterborough Matters.

Ce a spus un important detectiv regional

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a murit în urma împușcăturii în aceeași zi, la ora 20:03, a relatat Peterborough Telegraph.

Detectivul-inspector Richard Stott, de la Unitatea de Criminalitate Majoră pentru Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire, a spus: „Deși nu am făcut niciun arest și urmărim câteva linii de investigație, aș ruga comunitatea locală să ia legătura cu noi dacă au vreo informație.

„Aș vrea să reasigur comunitatea că acest tip de incidente sunt extrem de rare în Cambridgeshire și credem că publicul mai larg nu este predispus la niciun risc, deși înțeleg că este extrem de îngrijorător.“

„Avem ofițeri care oferă ajutor familiei lui Mihai în acest moment dificil,“ a mai spus acesta, adăugând: „Lucrăm îndeaproape cu echipele și resursele de investigație locale, pentru a furniza patrule speciale suplimentare în zonă și facem tot ce putem să îi găsim pe responsabili.“

Ce a spus familia lui Mihai Dobre

Un examen post-mortem este programat pentru marți, 19 aprilie.

„Mihai a fost un bărbat de casă și a fost foarte iubit de familie și prieteni,“ a spus familia bărbatului, potrivit CambridgeshireLive.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO