Riscurile unei operatii estetice ilegale. Cum arata dupa cativa ani un posterior care azi atrage toate privirile

Ultima actualizare: 22-01-2014 07:01
sexy

Diferentele dintre locuitorii din New York si cei din Miami sunt multe, insa, "cea mai periculoasa" este aceea ca cei din urma sunt obsedati de forme cat mai voluptoase.

Kyle Munzenreider a scris pentru New Times ca femeile, dar si destul de multi barbati din Miami sunt obsedati sa aiba un posterior cat mai amplu.

"Trupul ideal pentru ambele sexe din New York este cel al unui baietel de 14 ani, cu picioare tip scobitoare si cap gen acadea. Intre timp, cei din Miami vor sa aiba fundurile bombate ca ale femeilor braziliene si bicepsi umflati", spune Kyle Munzenreider.

Insa, pentru un numar alarmant de oameni din Miami, atingerea idealului estetic este foarte nesanatos. Multi apeleaza la proceduri ilegale de marire a posteriorului care constau in injectarea de substante cum ar fi "o substanta uleioasa galbena" - a carei nume nu este divulgat - silicon si ulei mineral. 

Potrivit editorialistului Vice Magazine, Wilbert L. Cooper, aceste substante "omoara carnea" dupa cativa ani.

Aceste substante pot declansa un raspuns autoimun foarte puternic, iar organismul incearca sa elimine substanta straina, Rezultatul - reactii inflamatorii cum ar fi polipii, furunculele, decolorarea pielii si chiar necroza.

De asemenea, este cunoscut faptul ca aceste substante migreaza in corp, intra in organe si in fluxul sanguin, raspandind infectii in tot trupul si cauzand soc septic, din cauza caruia se ajunge la amputatii si, mai rau, la deces.

Potrivit Associated Press, decese din cauza injectarii in fese a acestor substante s-au inregistrat si in Alabama, Georgia, Pennsylvania, Nevada si New York, nu doar in Miami.

Totusi, Miami ramane locul in care sunt semnalate cele mai multe afectiuni din cauza acestor proceduri ilegale. Dr. Constantino Mendieta prezinta, intr-un documentar realizat de Vice, cazul unui stripper ajuns in stare grava din cauza injectarii unor substante ilegale.

Acelasi documentar, "Urmatoarea epidemie a Americii", dezvaluie metodele practicate de falsii esteticieni, dar si "piata neagra a operatiilor estetice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO