Refugiat sirian, macelarit si decapitat in Turcia. Ce i-a impins pe vecinii sai la acest gest

sirian ucis in Turcia

O crima oribila a avut loc intr-o zona conservatore din Turcia, iar prietenii victimei spun ca politia nu a facut nimic pentru a o preveni.

Corpul unui refugiat sirian homosexual a fost gasit decapitat si mutilat in mod groaznic la doua zile dupa disparitia sa la sfarsitul lunii iulie in centrul Istanbulului, a anuntat o organizatie de aparare a drepturilor homosexualilor, relateaza AFP. Muhammed Wisam Sankari, care fugise de razboiul din Siria, a disparut la 23 iulie dupa ce si-a parasit domiciliul la Aksaray, in districtul islamo-conservator Fatih, a transmis miercuri Kaos GL, o asociatie militanta turca.

El a fost gasit doua zile mai tarziu la Yenikapi, in acelasi district, a precizat asociatia. Refugiatul a ajuns la Istanbul in urma cu un an, insa voia sa paraseasca metropola turca, unde nu se simtea in siguranta, dupa ce a fost amenintat cu violul de un grup de barbati inarmati cu cutite, au declarat prietenii sai pentru Kaos GL.

Corpul sau era atat de mutilat, incat nu a putut fi identificat decat datorita pantalonilor, e explicat, in lacrimi, Gorkem, unul dintre prietenii sai, care a luat parte la operatiunea de identificare. "Au spintecat atat de violent corpul lui Wisam, incat doua dintre lamele de cutit s-au rupt in carnea sa. L-au decapitat. Partea superioara a corpului sau a fost de nerecunoscut, fiind eviscerata. L-am recunoscut pe prietenul nostru datorita pantalonilor", a spus el.

Refugiatul sirian a fost rapit si violat cu cinci luni in urma, a explicat unul dintre colegii sai de apartament reprezentantilor organizatiei. "L-au dus cu masina intr-o padure, unde a fost batut si violat", a spus colocatarul, Ryan. "Se pregateau sa il omoare, insa a reusit sa se salveze aruncandu-se pe carosabil din mers. Am mers la politie, insa nu s-a facut nimic", a acuzat el.

Citește și
Qandeel Baloch
O vedeta pakistaneza, ucisa de fratele ei pentru "onoare". Tanara era adeseori comparata cu Kim Kardashian: FOTO
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Homosexualitatea este legala in Turcia, insa comunitatea gay se plange cu regularitate de discriminari si de hartuiri in aceasta tara musulmana conservatoare.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
O adolescenta de 14 ani din Afganistan a fost ucisa de socrii ei, desi era gravida. Motivul revoltator al
O adolescenta de 14 ani din Afganistan a fost ucisa de socrii ei, desi era gravida. Motivul revoltator al "crimei din onoare"

Crimele "din onoare" asupra femeilor si abuzurile la care acesta sunt supuse nu mai contenesc in Orientul Mijlociu. O fetita gravida din Afganistan, de numai 14 ani, a fost torturata si arsa de vie de socrii sai.

O vedeta pakistaneza, ucisa de fratele ei pentru
O vedeta pakistaneza, ucisa de fratele ei pentru "onoare". Tanara era adeseori comparata cu Kim Kardashian: FOTO

Qandeel Baloch, o tanara starleta pakistaneza in mare voga pe retelele de socializare, a fost strangulata de fratele ei, aparent din motive care tin de ”onoare”.

Consulul general al Romaniei in El Salvador, ASASINAT in propria locuinta. Principala ipoteza a anchetatorilor
Consulul general al Romaniei in El Salvador, ASASINAT in propria locuinta. Principala ipoteza a anchetatorilor

Crima oribila in capitala republicii El Salvador: consulul onorific al Romaniei, in varsta de 71 de ani, a fost ucis in propria-i casa.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.