Ramasite umane, un cap de papusa si mai multe macete. Locului unui ritual afro-caraibian gasit in California de un caine

30-06-2014 21:45

Ritual

Un caine husky a facut cea mai ciudata descoperire in California. Stapanii patrupedului au sunat imediat la politie, dupa ce animalul a scos la suprafata ramasite umane, un cap de papusa si mai multe macete.

Potrivit stapanaului Aaron Kind, din Yuba City, California, Skye, cainele sau husky in varsta de 4 luni sapa in curtea din spate, atunci cand a scos la suprafata un cap de papusa "foarte ciudat".

"Am gasit un giulgiu, am devenit curiosi si am inceput sa sapam in continuare", a spus barbatul.

Impreuna cu colegii de apartament, Kind a scos in scurt timp la suprafata un vas ceramic, inconjurat de macete. In timp ce le scoteau la suprafata, acestia au dat peste un craniu uman si o mandibula.

"A inceput cool, insa in scurt timp a devenit ceva serios, asa ca am sunat la politie", a mai spus Kind.

Potriviut unui comunicat dat de autoritatile din Yuba City si citat de huffingtonpost.com, ramasitele umane au fost trimise la Universitatea de Stat din California. Reprezentatntii universitatii "incearca sa stabileasca varsta craniului si a obiectelor", a spus Shawna Pavey, purtator de cuvant al departamentului de politie.

Potrivit primelor indicii, se pare ca obiectele au fost folosite intr-un ritual religios afro-caraibian.

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO