Patronul unei terase din Centrul Vechi al Capitalei, executat de partenerul sau de afaceri. Suspectul si-a recunoscut fapta

Dată publicare: 04-07-2014 20:40
Dată actualizare: 07-07-2014 07:03


Film de groaza cu rafuieli sangeroase plus un incendiu violent, in Centrul Vechi al Capitalei. Patronul unei terase a fost executat de partenerul sau de afaceri.

Ucigasul ii datora niste bani si, pentru ca nu s-au inteles cu vorba buna, l-a eliminat. Mai grav decat atat, ca sa fie sigur ca trupul nu va fi gasit, a dat foc casei din strada Gabroveni unde ascunsese cadavrul. Numai ca lucrarile de reparatii la imobil au scos la iveala oroarea, iar suspectul principal a fost prins.

Crima s-a petrecut intr-o casa de pe strada Gabroveni, in Centrul Vechi al Capitalei. Victima si ucigasul administrau ''Terasa Eden'', insa de la bani au aparut si problemele in paradis.

In data de 13 iunie, Vasile Vaduva si Niculae Stanciu s-au intalnit. Discutia dintre ei a degenerat, iar Vaduva si-a lovit partenerul de afaceri de cateva ori. Apoi i-a asezat trupul intr-un sac si l-a abandonat in imobilul cu mai multe camere.

Cand au vazut ca nu mai apare, rudele l-au dat disparut pe Stanciu.

La numai doua zile dupa vizita la politie a familiei victimei, un incendiu misterios s-a declansat pe strada Gabroveni, chiar la casa in care era ascuns cadavrul.

Imobilul a ars cu flacari uriase, insa pompierii au spus de la bun inceput ca incendiul a fost provocat. Zidurile vechi s-au naruit peste trupul victimei.

Abia joi aseara, muncitorii care curatau locul au gasit cadavrul in stare avansata de puterfactie.

Cateva ore mai tazriu, suspectul principal, Vasile Vaduva, a fost retinut de anchetatori. Patronul unui anticariat din Centrul Vechi spune ca victima avea mai multe conflicte cu cei carora le subinchiria spatii in zona.

Vasile Vaduva le-a aratat deja anchetatorilor cum a savarsit fapta.

Barbatul lucra de mult timp in bransa. Fusese manager la un alt club, dar se asociase cu victima ca sa inceapa o noua afacere, insa lucrurile au luat o turnura sangeroasa.


VIDEO PROTVPLUS.RO