Promoveaza un stil de viata sanatos prin metode socante. Ce se intampla la Festivalul Vegetarian din Thailanda

27-10-2014 10:05

festivalul vegetarienilor

Un festival al vegetarienilor din Thailanda trage un semnal de alarma pentru ca oamenii sa nu mai sacrifice animale. Insa modul lor de a transmite acest mesaj este considerat cu adevarat socant.

Festivalul Vegetarienilor din Thailanda este un eveniment considerat de multi cu adevarat bizar. Participantii recurg la gesturi extreme pentru a-si arata indignarea cu privire la taiere animalelor pentru hrana, scrie Huffington Post.

Oamenii isi introduc obiecte ascutite in fata, se flageleaza si par sa sfideze durerea. Acestia folosesc umbrele ascutite, cutite, sageti, tije metalice si chiar pistoale.

Evenimentul are loc pana la data de 1 noiembrie, in localitatea Phuket din Thailanda, si marcheaza implinirea a noua zile in care nu se consuma carne.

In mod paradoxal, spun participantii, ceremonia promoveaza un stil de viata sanatos. Anul acesta, festivalul a fost organizat de doua ori.

In 2011, 74 de persoane au fost grav ranite in timpul manifestarilor, iar o alta a murit din cauza ranilor provocate.

Chiar daca originile evenimentului nu sunt bine stabilite, se spune ca traditia provine de la un chinez care a ajuns in aceste locuri si s-a imbolnavit de malarie.

 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO