Primele explicații ale bărbatului care a decapitat un om cu drujba, în Timiș

31-01-2019 17:13


Scene de o cruzime greu de descris s-au derulat în zori, într-o localitate din judeţul Timiş. Un individ a intrat cu o drujbă în casa unui bărbat de la care cumpărase anul trecut o maşină.

Şi sub privirile copiilor acestuia l-a executat în curtea casei.

Suspectul a venit din judeţul Arad, în jurul orei 5 dimineaţa şi s-a dus direct la casa victimei din localitatea Sânandrei. A decupat uşa cu drujba şi a intrat peste cei aflaţi înăuntru. Adolescenţii au reuşit cumva să se ferească din calea lui. Unul dintre băieţi a sărit pe geam.

De neoprit, bărbatul cu drujba, în vârstă de 32 de ani, l-a urmărit până în grădină pe cel pe care-l duşmănea şi l-a prins într-un colţ. Moartea victimei este imposibil de descris. Tot în curte l-au găsit poliţiştii pe individ şi l-au încătuşat.

Motivul acestei crime îngrozitoare se pare că este un autoturism, pe care suspectul îl cumpărase de la victimă în urmă cu un an şi voia acum să-l returneze şi să-şi ia banii înapoi.

Înainte de a fi audiat de poliţişti, bărbatul a spus că în urmă cu o seară băuse cu victima sa şi că cearta dintre ei a pornit de la „o geantă cu droguri”, conform opiniatimisoarei.ro. Ulterior, în fata poliţiştilor a declarat că a fost nemulţumit după ce cumpărase o maşină defectă de la victimă.

Procurorii au dispus începerea urmăririi penale 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, joi, începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu faţă de bărbatul de 32 de ani.

"Din primele cercetări efectuate în cauză rezultă indicii temeinice că, în noaptea de 30/31 ianuarie 2019, o persoană de sex masculin s-a deplasat la imobilul din localitatea Sânandrei, în care locuia victima L.M.C., cu scopul de a o ucide. Acesta a tăiat cu drujba uşa de la intrare, pătrunzând în interiorul locuinţei, unde victima se afla împreună cu cei doi copii minori. În acele momente, victima s-a trezit din somn şi a încercat să scape, fugind în grădina din spatele imobilului, însă a fost urmărită de făptuitor, care a ajuns-o din urmă şi, folosind drujba, a ucis victima tăind-o în zona gâtului", a declarat joi prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop.

În cursul zilei de joi, urmează să se ia măsurile preventive care se impun, a menţionat procurorul-şef Mihaela Pop.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, autorul crimei, un arădean, şi-a recunoscut fapta, victima şi agresorul cunoscându-se de mai mult timp. Victima i-ar fi vândut agresorului un autoturism cu suma de 2.000 de euro, dar ulterior, acesta din urmă a observat defecţiuni şi a vrut să i-o înapoieze. Întrucât vânzătorul a refuzat să primească maşina şi să-i restituie banii, agresorul l-a ameninţat cu moartea de mai multe ori pe bărbatul de 44 de ani.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO