Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal din Buzău, reținut pentru relații sexuale cu minore

Dată publicare: 08-04-2021 07:38
Dată actualizare: 08-04-2021 19:52


Scandal la Buzău, după ce preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal a fost reţinut de poliţişti, care îl suspectează că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore în ultimul an, şantajându-le cu fotografii compromiţătoare.

Și-ar fi făcut conturi false de Facebook și așa reușea să ajungă la tinere. 

Bărbatul are şi antecedente. În trecut, acesta a ispăşit 11 ani dintr-o condamnare de 15 ani pentru viol, urmat de sinuciderea victimei.

Bărbatul de 51 de ani a fost reţinut pe stradă de poliţiştii din Buzău, sub acuzaţia de relaţii sexuale cu minore şi şantaj. Se îndrepta spre birou când a fost înconjurat de trupele de intervenție și urcat în duba poliției. El este preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal şi administratorul unor terenuri de sport.

Autorităţile îl suspectează de faptul că, în ultimul an, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, cu vârste între 15 şi 17 ani. Le-a făcut şi fotografii şi, pentru a le determina să continue relaţia cu el, le-a ameninţat că le va posta pe reţelele de socializare. În urma descinderilor la locuinţa bărbatului, poliţiştii au ridicat înscrisuri, fotografii şi medii de stocare. Individul administra mai multe terenuri de minifotbal. Percheziții au fost și la una dintre bazele sportive în care, spun anchetatorii, ar fi avut loc o parte din activitatea infracțională.

Individul neaga însă toate acuzațiile.

Alexandru Zamfir, avocatul suspectului: „A dobândit calitatea de suspect. Este acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni."

Reporter: „E adevărat că aţi corupt minore?”
Suspectul: „Sunt probe că nu e adevărat”.
Reporter: „De ce v-a luat poliţia?”
Suspectul: „Din cauza unor prostituate”.

Ane-Marie Vrapciu, IPJ Buzău: „Bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore şi ar fi săvârşit gesturi de natură sexuală fata de acestea. Ulterior, acesta ar fi şantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe reţelele de socializare şi le-ar fi determinat să continue relaţia cu el”.

În trecut, bărbatul a executat 11 ani de închisoare, dintr-o pedeapsă de 15 ani, pentru viol urmat de sinuciderea victimei. După eliberarea din penitenciar, el a cerut rejudecarea cauzei, susţinând că este nevinovat. El este cercetat acum pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Tags: viol, buzau, santaj,


VIDEO PROTVPLUS.RO