Presa franceză, despre tânăra găsită moartă, în Franța: „Româncele se prostituează”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
romancă ucisa in elvetia
www.tdg.ch/

Cazul româncei, care a fost găsită fără viață și desfigurată într-o pădure din estul Franței, este pe cale să fie elucidat.

 

Ancheta la care au colaborat polițiștii francezi și elvețieni s-a dovedit a fi un anevoioasă, care a durat mai bine de un an.

Mihaela, în vârstă de 18 ani, ar putea fi identificată în mod oficial, la 10 luni după moartea ei, după ce specialiștii vor suprapune genele sale ADN-ului cu cele ale mamei sale, care trăiește în România.

Cadavrul a fost descoperit de mai mulți pădurari francezi, într-o pădure din Le Franois, situată la granița cu Elveția. Anchetatorii au susțin că tânăra a avut parte de o moarte violentă, fiind de nerecunoscut.

Principalul suspect, despre care se crede că ar fi cel care a ucis-o cu sânge rece pe femeie, este un francez de 30 de ani din Doubs, care neagă acuzațiile ce i se aduc, scrie 20 Minutes.

Jurnaliștii de la cotidianului regional ”Le Progrès” au încercat să efectueze parcursul tinerei, până în momentul în care aceasta a fost ucisă.

Despre Galați, orașul natal al Mihaelei, aceștia susțin că este „unul dinte cele mai sărace orașe din România, situat nu departe de granița cu Ucraina”.

În plus, jurnaliștii susțin că Mihaela a venit cu avionul în Elveția, în toamna anului 2016, iar din luna octombrie a practicat prostituția.

Cât despre modul în care vestea morții tinerei a fost reflectată în presa românească, francezii spun că „moartea româncei nu a provocat mult entuziasm în țara sa de origine”.

În plus, jurnaliștii francezi au cerut opinia unui francez care trăiește în România de 15 ani și care a spus că românii sunt interesați doar de aspectele care au legătură cu corupția, iar româncele „părăsesc țara pentru a se prostitua”.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO