Povestea tragica a unui transsexual din SUA. O vecina i-a injectat CIMENT in fata si sani, pentru a-i oferi forme feminine

Ultima actualizare: 06-05-2015 06:54
Rajee

Poveste de groaza in SUA, acolo unde un transsexual a fost desfigurat de implanturile cumparate de pe piata neagra. Acestea s-au dovedit a fi ciment.

Rajee a inceput sa isi dea seama ca este diferita la varsta de numai 4 ani. Nascuta baiat, nu a realizat ca este transsexual pana cand a ajuns la varsta de 20 de ani. Asta desi toata viata a simtit ca este diferit.

"M-am gandit ca sunt un homosexual efeminat", a marturisit aceasta.

La varsta de 20 de ani a inceput sa ia tratamentul hormonal pentru schimbarea de sex si sa isi schimbe infatisarea.

Insa simtea ca nu este suficient, asa ca a gasit pe cineva in cartierul ei care i-a promis ca ii poate oferi formele feminine pe care si le doreste.

Rajee, acum in varsta de 46 de ani, isi dorea implanturi in pometi, posterior si sani, iar femeia respectiva a promis ca o ajuta. Procedura se realizeaza de obicei cu silicon.

Insa Rajee nu a verificat pregatirea respectivei femei si a presupus ca are licenta medicala. Din pacate, s-a dovedit ca aceasta ii injectase in corp ciment.

"Dupa un an, m-am trezit intr-o dimineata si imi simteam toata partea stanga a fetei ca pe un furuncul. Apoi dintr-o data a explodat si o substanta verde a inceput sa iasa. A improscat toata oglinda", a povestit transsexualul.

Numai in acest moment a aflat Rajee ce i se injectase in fata.

Fata ei a fost desfigurata, iar sanii i s-au lasat foarte mult. A devenit atat de complexata incat si-a stricat viata: "Am refuzat sa mai ies din casa, nu mergeam nici la supermarket".

Desi femeia care i-a injectat cimentul in trup este la inchisoare, fiind gasita vinovata de alte acuzatii, Rajee refuza sa o dea in judecata.

Rajee a vorbit cu un medic estetician, care i-a explicat ca implanturile din fata sunt inconjurate acum de nervi, iar indepartarea acestora ar putea cauza paralizia totala a fetei.

Cat despre sani, singura solutie ar fi o dubla mastectomie. Rajee a optat sa nu se supuna acestei proceduri, pentru ca, spune ea, sanii sunt cei care ii dau feminitatea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO