Poveste de cosmar in Arad. O femeie a fost omorata si mutilata de nora ei, cunoscuta pentru afectiunile psihice

Ultima actualizare: 23-08-2014 07:04

Crima infioratoare in judetul Arad. Acolo, o femeie de 78 de ani a fost ucisa de nora ei, cunoscuta cu afectiuni psihice. Inainte de a-i lua viata, agresoarea a sacrificat un miel, dar si cainele familiei care devenise agitat si a muscat-o.

Inainte de a-i lua viata, agresoarea a ucis un miel si cainele familiei care devenise agitat si a muscat-o. Povestea de groaza nu se termina insa aici. Extrem de tulburata, individa acuzata de crima a si mutilat-o pe batrana.

O vecina care venise sa o viziteze pe femeie a descoperit trupul neinsufletit si a dat alarma. Politistii au gasit-o pe nora criminala chiar in curtea casei. Avea hainele patate cu sange si parea extrem de tulburata. Suspecta este acum in custodia autoritatilor care incearca sa refaca filmul acestei crime. Pana acum, au aflat ca rudele femeii ucise au plecat pentru o saptamana in vacanta si au lasat-o in grija fostei nurori. Marti noapte, agresoarea, care are 60 de ani, a tabarat asupra soacrei si a ucis-o cu un cutit.

Vecinii femei ucise s-au trezit miercuri dimineata in mijlocul unui spectacol macabru. Batrana zacea intr-o balta de sange, iar fosta ei nora se plimba prin curte, extrem de speriata. Nu parea sa realizeze ce a facut.

"Azi-noapte, pe la 3, am fost la toaleta si am simtit miros de carne arsa. Cand o venit politia, l-o gasit pe Billy(mielul) mort in gradina si o zis politistul ca Billy e ars in gradina. Nu se certau cele doua, ca criminala nu locuia aici. Nepotii au plecat in concediu si au lasat-o in grija ei", a spus o vecina.

Rudele batranei au fost anuntate de grozavie si urmeaza sa se intoarca degraba din Germania. Cumnatul defunctei, care sta in aceiasi localitate, a venit intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat.

"Sotia mi-o zis hai du-te ca o omorat-o Zori pe batrana. Am auzit ca o omorat si mielul. De caine nu am auzit. Stiu numai ca se plimba prin curte si are sange pe maini. De bolnava, stiu ca a fost bolnava", a spus fostul cumnat.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca ce probleme de sanatate avea nora femeii ucise, cine este medicul ei curant si daca aceasta isi lua tratamentul. Totodata, urmeaza sa stabileasca daca batrana a murit din cauza loviturilor de cutit, a hemoragiei abundente sau daca nu cumva a facut infarct din cauza sperieturii.

"O crima oribila. La ora 8 dimineata am fost anuntati. O batrana de 78 de ani, victima unei infractiuni de omor. La fata locului am identificat suspectul, o persoana care ridica probleme de discernamant. Este o femeie luata in evidenta", a spus Pavel Palcu, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Daca se dovedeste ca era lipsita de discernamant, agresoarea va fi internata intr-un spital de psihiatrie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO