Politia italiana a mai descoperit un bebelus mort. Informatii socante in cazul romancei gasita moarta langa nou-nascutul ei

Ultima actualizare: 06-11-2016 07:30

Ies la iveala detalii terifiante in cazul romancei gasita moarta in Italia langa bebelusul ei.

Medicii legisti au descoperit la autopsie ca femeia nascuse de fapt gemeni asa ca anchetatorii au revenit in casa tinerei si au dat peste al doilea prunc in garaj. Nimeni din familie nu a stiut ca Roxana ar fi fost gravida si mai mult decat atat, rudele cred ca cineva i-a vrut raul.

Tanara a adus pe lume gemeni, dar le-a curmat viata. Apoi a murit din cauza hemoragiei masive. La autopsie, anchetatorii italieni au descoperit ca femeia adusese pe lume doi copii asa ca s-au intors imediat la locul oribilei intamplari. Si, intr-adevar, au gasit inca un bebelus mort.

Despre primul, o fetita, medicii legisti au constatat ca s-a nascut viu, dar a murit inecat, cel ma probabil ucis de mama.

Urmeaza ca al doilea bebelus sa fie si el autopsiat, dar anchetatorii cred ca a avut parte de acelasi sfarsit crunt. Mama lor a murit si ea din cauza socului hemoragic ce a urmat nasterii neasistate.

In casa in care a fost gasita se mutase doar de 3 zile. Daca initial langa femeie era doar un bebelus legistii au realizat ulterior ca tanara avea doua cordoane ombilicale.

 

Asa ca autoritatile au revenit la adresa si au dat peste un al doilea copilas ascuns in garaj.


Presa italiana catalogheaza cazul drept dubla pruncucidere urmata de moartea mamei din cauza hemoragiei.

Roxana era menajera in Italia de 6 ani. De Paste s-a separat de sot si si-a lasat cei doi copii mici in grija parintilor ei din Romania. In vara i-a vizitat ultima oara, insa nu a spus ca ar fi iar insarcinata.

Vestile ingrozitoare au socat comunitatea din orasul Pucioasa unde tanara era cunoscuta ca o femeie devotata celor doi copii, de 5 si 3 ani, pe care i-a lasat in grija bunicilor. De gemenii pe care ii purta in pantece n-a spus nimanui nimic.

Verisoara victimei: “Nu le-a zis nici parintilor, macar in ultimul ceas, daca stia putea sa se duca la doctor. N-a stiut nimeni de sarcina... era mama, ii iubea pe ceilalti doi...”

Vecina: “Nu stie nimeni ce a fost in mintea ei, o fi fost intr-o depresie. Daca cerea ajutorul poate cineva o indruma de bine. Parintii sunt cei mai distrusi.”

Parintii au plecat in Italia sa faca formalitatile necesare repatrierii fiicei lor. Indurerati, asteapta ca autoritatile italiene sa lamureasca misterul triplei tragedii. Surse din randul anchetatorilor au dezvaluit presei din peninsula ca in casa femeii s-a gasit si o scrisoare de 7-8 pagini scrisa in limba romana pe care procurorii urmeaza sa o studieze.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO