Politia din Freiburg investigheaza daca romanul, acuzat de doua violuri si doua crime, este responsabil si de alte omoruri

Ultima actualizare: 09-06-2017 00:10
Freiburg, catalin, sofer, camion,
Bild

Sofer roman de camion, acuzat de doua violuri si doua crime si arestat in Germania, la capatul unei anchete complicate, este suspectat si de alte crime relateaza Bild, citand surse din ancheta.

Politia din Freiburg investigheaza daca barbatul de 40 de ani, Catalin, este responsabil si de alte crime comise in Europa, inclusiv in Romania, scrie Bild.

Echipa care se ocupa de ancheta a fost dublata la 20 de persoane. Investigatorii incearca sa stabileasca daca este vreo legatura intre Catalin si o femeie ucisa si violata in Vaslui in 2004.

Politistii spun ca romanul a violat si ucis doua femei, o tanara de nationalitate germana si o studenta din Franta, pe care le-a lovit cu o bara metalica de la camion. Tocmai arma crimei i-a ajutat pe politisti sa il identifice.

Anchetatorii cred ca romanul de 40 de ani a atacat in noiembrie, 2016, o tanara de 27 de ani care facea jogging. A violat-o si apoi a omorat-o. Crima a avut loc intr-o zona viticola, de langa orasul Endingen, din sud-vestul Germaniei.

In 2014, ar fi ucis o tanara studenta din Franta, pe nume Lucile, care se afla la Kufstein, in Austria, ca parte a unui program de schimb de experienta. In ambele cazuri, arma crimei a fost o bara din metal, folosita la camioane.

In prima zi de interogatoriu, barbatul a negat acuzatiile.

 


Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO