Pedepsa primită de adolescentul care a răpit, violat și ucis o fetiță de doar 6 ani

Ultima actualizare: 21-03-2019 14:50
Adolescent condamnat pentru violarea si uciderea unei fetite de 6 ani
Twitter

Adolescentul de 16 ani care a răpit, violat și ucis într-un mod bestial o fetiță de numai 6 ani și-a aflat, joi, pedeapsa.

Aaron Campbell, găsit vinovat pentru moartea Aleshei MacPhail, pe insula Bute din Scoția, a fost condamnat la 27 de ani de închisoare, după ce și-a recunoscut crima.

Pe 2 iulie 2018, Aaron a intrat în casa bunicilor Aleshei MacPhail, a răpit copila din patul ei, apoi a dus-o pe o plajă, într-un hotel abandonat, unde a violat-o și a ucis-o.

În momentul în care a fost găsită, fetița avea 117 răni pe corp, agresiunile sexuale fiind de-a dreptul barbare.

Criminalul, un individ rece și periculos

Deși inițial a negat acuzațiile, Aaron Campbell a recunoscut în final acuzațiile, scrie Daily Mail.

Judecătorul Lord Matthews a declarat că rapoartele unor psihologi și asistenți sociali au prezentat un "individ periculos, calculat, rece, insensibil și fără remușcări".

Aaron Campbell a fost prezentat, de presa locală, drept un tânăr dornic să dobândească faima pe Youtube, dar obsedat de sadism și jocuri video violente.

Obsedat de Slender Man

Anchetatorii au descoperit că tânărul jupuia pisici, pe care le îngropa în curtea casei sale, și era obsedat de Slender Man, un personaj macabru, înalt, slab şi fără chip, care duce copiii în pădure și îi omoară.

Adolescentul era bântuit de personajul macabru și a pus la cale un plan pentru a-și transforma fantezia într-o realitate îngrozitoare, spun anchetatorii.

“Am reușit să oprim un viitor criminal în serie. Am găsit căutările lui cu Slender Man și pot să spun că investigatorii au fost șocați de ce au găsit. Unele dintre lucrurile pe care acest personaj le-a făcut și ceea ce s-a întâmplat cu Alesha au fost copiate unu la unu“, a declarat o sursă, citată de The Sun.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO