Pedeapsa cumplită pe care o mamă i-a aplicat-o unui bărbat din cauza unei "glume" făcute de fiica ei

Ultima actualizare: 28-08-2020 21:16
Pedeapsa cumplită pe care o mamă i-a aplicat-o unui bărbat din cauza unei
Daily Star

Un rus de 48 de ani a avut parte de o moarte cumplită, după ce părinții unor fetițe de 3, respectiv 10 ani l-au violat și ucis din cauza unei glume făcute de copila mai mare.

Potrivit Daily Star, părinții celor două fetițe, Valeria Dunaeva (25 de ani) și partenerul acesteia, Sergey Chabin (33 de ani), l-au rugat pe șoferul de camion Dmitry Chikvarkin să le ducă pe cele două copile la o femeie care ar fi trebuit să aibă grijă de ele, în localitatea Verkhniaia Pisma, regiunea Sverdlovsk.

În momentul în care s-a revăzut cu mama lor, copila de 10 ani i-ar fi spus acesteia că bărbatul le-a atins în zona intimă, poliția descoperind ulterior că totul ar fi fost doar "o glumă" și că șoferul de camion era nevinovat.

Cei doi părinți au decis însă să-și facă singuri dreptate și au chemat în ajutor trei prieteni, toți cinci atacându-l pe Dmitry Chikvarkin. Bărbatul a fost agresat sexual și lovit în zona capului cu o țeavă, de mai multe ori.

"L-au găsit pe bărbat și mai întâi l-au violat, apoi i-au spart capul cu o țeavă", a declarat un reprezentant al poliției locale.

Victima, tatăl unei fetițe de 6 ani, a decedat la spital din cauza rănilor suferite.

Poliția le-a interogat pe cele două fete și a ajuns la concluzia că totul a fost o minciună.

“El doar a vrut să ajute, ducându-le pe fetițe, și pentru asta a fost ucis. Nu ar fi făcut niciodată rău copiilor.”, a declarat un prieten pentru presa locală.

Polițiștii i-au arestat pe părinții celor două fete și pe unul dintre ceilalți trei agresori, doi bărbați reușind să fugă.

Mama copilei de 3 ani și partenerul acesteia, tatăl fetiței de 10 ani, sunt acuzați acum de omucidere și riscă pedepse cu închisoarea pe viață.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO