Paznic snopit în bătaie de un individ prins furând dintr-un magazin, în Moreni. VIDEO

21-05-2019 12:27


Atac violent surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin din Moreni, Dâmboviţa. Un agent de pază de 59 de ani a fost snopit în bătaie de un individ pe care l-a surprins în timp ce încerca să părăsească magazinul cu un coş de produse furate.

Alertaţi de colegii victimei, poliţiştii l-au încătuşat pe suspect.

Bătaia a avut loc noaptea, căci magazinul funcţionează nonstop. Individul coborâse cu liftul, pe furiş, în subsolul magazinului, în speranţa că va găsi o cale de ieşire nesupravegheată.

În imagini se vede cum individul îl loveşte cu brutalitate pe agent până când acesta nu mai mişca. Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu fracturi de craniu.

Soția paznicului: ”Era plin de sânge, era pierdut în priviri, l-am întrebat ce s-a întâmplat, n-a ştiut să mi spună. Fiind în tura de noapte, a surprins un individ furând şi când a vrut să îl imobilizeze l-a agresat.”

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor şi au descoperit apoi că suspectul mai are şi alte dosare penale pentru fapte comise cu violenţă.

Impresionaţi de cele întâmplate, câţiva dintre colegii agentului de pază vor să-şi dea demisia.

Magistraţii au decis că suspectul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO