Patru tineri au murit in timp ce se intorceau de la un bal al bobocilor. Soferul de 21 de ani a intrat intr-un cap de pod

Ultima actualizare: 15-11-2016 07:02

Sfarsit de drum pentru 4 tineri, care au murit striviti in urma unui accident petrecut in Sibiu. Soferul, in varsta de 21 de ani, conducea cu viteza, potrivit politistilor. Din aceasta cauza n-a mai stapanit masina si s-a izbit de un cap de pod.

 

Tragedia s-a produs la 40 de kilometri de Sibiu. Cei patru tineri se intorceau acasa dupa ce au petrecut la un bal al bobocilor.

Soferul, un tanar de numai 21 de ani, a intrat intr-o curba cu viteza mult prea mare. A pierdut controlul volanului, a rupt un indicator si o borna kilometrica, iar apoi a nimerit intr-un cap de pod. De acolo, masina s-a rasturnat si s-a lipit de zidul unei case.

Speriata, proprietara locuintei a dat imediat alarma.Zgomotul puternic i-a trezit si pe vecini care au iesit din case in speranta ca vor putea sa-i ajute pe cei patru tineri.

Echipajele SMURD au ajuns la fata locului in doar cateva minute, insa nu i-au mai putut salva. Cel mai tanar dintre ei avea numai 18 ani.

Multi dintre prietenii victimelor au aprins o lumanare in amintirea lor. Soferul avea permis de doi ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO