Patru oameni au murit după ce un tânăr a depășit pe linie continuă. Avea mașină cu volan pe dreapta

Dată publicare: 09-07-2020 16:35
Dată actualizare: 09-07-2020 20:15


Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru au fost grav rănite într-un accident cumplit în judeţul Sălaj. Două maşini s-au ciocnit frontal după ce, unul dintre şoferi, un tânăr de 22 de ani, ar fi depăşit pe linie continuă.

Totul s-a petrecut la miezul nopţii, iar imediat ce tragedia a fost anunţată la 112, a fost activat planul roşu de intervenţie.

Au intervenit cei de la descarcerare, 6 echipaje SMURD şi 5 ambulante pentru a prelua numărul mare de victime. Din păcate, pentru patru dintre ele, nu s-a mai putut face nimic.

Nenorocirea s-a petrecut la miezul nopţii, pe drumul naţional între localităţile Zăuan şi Ip.

Un şofer de 22 de ani, care se afla în maşină cu alţi 4 prieteni s-ar fi aventurat într-o depăşire pe linie continuă. S-a izbit violent de o altă maşină care circulă din sens opus, regulamentar. O familie din Bihor - părintii şi fiica lor de 15 ani - se întorcea de la mare şi mai aveau câteva ore până să ajungă acasă. Din nefericire, câteva clipe de neatenţie au luat 4 vieţi.

După ce salvatorii au reuşit să scoată toate victimele din vehicule, 4 pasageri din maşina familiei care se întorcea din concediu au fost duşi direct la spital. Copila de 15 ani se află în stare cea mai gravă, alături de mama acesteia, amândouă în Terapie Intensivă, unde medicii încearcă să le salveze. Tatăl adolescentei s-a stins.

Maşina condusă de şoferul de 22 de ani, cu volan pe dreapta, a fost complet distrusă. Trei dintre tineri au murit, iar doi au fost duşi la spital în stare gravă.

Poliţiştii continuă cercetările.

Tags: salaj, accident,


VIDEO PROTVPLUS.RO