Patronul unui restaurant din Strehaia a amenințat cu moartea un polițist în urma unui control. Totul a fost înregistrat

Ultima actualizare: 06-12-2021 17:27

Un patron al unui restaurant din Strehaia, județul Mehedinți, a amenințat cu moartea un polițist care a îndrăznit să îl controleze pentru că individul organizase o petrecere ilegală.

Înregistrarea a fost făcută în urmă cu câteva luni. Ea a devenit publică acum pentru că șefii Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți nu au luat măsuri în acest caz.

Patron: Hai zi, unde ești că vin eu...

Polițist: Păi ce vrei să-mi faci ca să vin?

Patron: Îți tai capul...vin și te iau din pat. Și acolo de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!

Polițist: Asta are legătură acum că am venit să stricăm evenimentul?

Patron: Da bă... Pe lângă faptul că fizic vei fi sancționat, și pe parte profesională vei fi! Ai înțeles?

Polițist: Păi nu cred că aveți puterea asta.

Patron: Așa crezi tu, mă boule!

În înregistrare, bărbatul respectiv cere să îl vadă pe polițist. Îi spune foarte clar că îl va omorî. Ba mai mult, susține că are puterea să îi facă probleme și la locul de muncă. Agentul nu îi dă crezare însă la scurt timp după, este trimis să patruleze în alte localități, spun cei de la sindicat. Polițistul și-a anunțat atunci superiorii despre cele întâmplate.

Luni, inspectoratul de poliție din Mehedinți a transmis că a fost deschis un doar penal pentru ultraj și că dosarul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia. Întreaga poveste a pornit în luna mai, când polițistul a verificat restaurantul acestui bărbat, care era plin de oameni. Nu a putut demonstra însă că este un eveniment organizat, așa că nu a dat nicio sancțiune.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO