Parea sotul perfect pana cand si-a pus planul malefic in aplicare. Cum si-a ucis un australian intreaga familie

19-10-2016 16:13

familie

Un barbat din Australia este suspectat ca si-a transformat casa intr-o "camera de gazare" pentru a isi omori sotia si cei doi copii care sufereau de autism.

Vecinii il descriau pe inginerul Fernando Manrique, in varsta de 44 de ani, drept un tata devotat. Totusi, in spatele acestei aparente, se pare ca el avea si-o parte intunecata, planuind in secret sa-si omoare familia intr-un mod macabru, relateaza Mirror

Politia a patruns in casa lui din Davidson, Australia, pe care a construit-o acum 11 ani, ca sa demoleze o presupusa retea de tevi. Prin aceste tevi ascunse circula gazul care i-a ucis familia.

Maria Claudia Lutz, in varsta de 43 de ani, alaturi de fiica lor, Elissa, in varsta de 11 ani, au fost gasite decedate in aceeasi camera, iar fiul lor Martin, in varsta de 10 ani, in alta.

Cadavrul lui Manrique, in varsta de 44 de ani, a fost gasit intr-o camera separate. Pe langa ei, a murit si cainele lor, fiind si el intoxicat cu gaz. 

Politia a fost alertata dupa ce doi copii nu au mai ajuns la scoala. Anchetatorii asteapta analizele toxicologice pentru a determina cauza mortii celor patru.


 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO