Un barbat din Bacau a fost arestat iar pentru crima. "Pana cand n-a mai miscat. Ma gandeam ca daca se trezeste, imi da el"

Dată publicare: 13-01-2015 07:28
Dată actualizare: 16-01-2015 07:02


Este pentru a doua oara cand un barbat de 56 de ani, dintr-o localitate de langa Bacau, ajunge dupa gratii pentru crima.

De aceasta data, victima a fost un tanar de 30 de ani - fiul concubinei sale. Suspectul a povestit procurorilor ca o bataie a avut loc intre ei doi acum doua zile, dar sustine ca nu si-a dat seama ca l-a ucis pe tanar

"De cate ori mi-a umflat el ochii. Acum i-am ras si eu pana cand n-a mai miscat. Ma gandeam ca totusi, daca se trezeste imi da el iarasi...Acum realizez ca mi-am inchis viata...", a spus suspectul, Nicolae Prisacaru.

"Inculpatul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore. E cercetat pentru omor si urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bacau cu propunere de arestare preventiva", a spus procurorul Cristinel Ciocanta, Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

Crima a iesit la iveala dupa ce tanarul n-a mai ajuns acasa si familia lui si-a dat seama ca ceva necurat este la mijloc si a anuntat politia. Cadavrul lui a fost gasit in casa suspectului, care si in anii '90 a facut puscarie tot pentru un omor.

 

Tags: crima, bacau,


VIDEO PROTVPLUS.RO