Alerta in Constanta dupa ce resturi umane au fost gasite intr-un balot de lucerna. Mana i-ar fi apartinut unei femei

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Criminalistii din Constanta sunt in alerta, pentru ca la Harsova au fost gasite resturi umane intr-un balot de lucerna. Un barbat care voia sa hraneasca animalele a descoperit intre paie o mana ce pare sa-i fi apartinut unei femei.

A anuntat politia, iar acum anchetatorii desfasoara cautari de amploare in tot judetul pentru a gasi cadavrul de la care provine fragmentul.

Cel care a facut descoperirea, un crescator de animale din Harsova, a vrut sa dea lucerna la oi. Dar cand a desfacut balotul a zarit fragmentul uman. Socat, l-a sunat imediat pe cel de la care a cumparat balotii in urma cu putin timp - un fermier din localitate.

"Au fost mai multe recoltari, am inteles ca a fost gasita o mana de femeie, de copil, nu stiu, a cumparat baloti de aici un localnic si m-a sunat si mi-a zis ca a gasit mana cand a vrut sa dea de mancare la animale si eu i-am zis sa sune la politie ca e treaba serioasa", spune proprietarul fermei.

Antebratul stang gasit in balot nu are degete si pare sa fie al unei tinere. Singura femeie disparuta din zona a fost vazuta ultima data acum 5 ani. Mana gasita astazi pare in schimb a fi desprinsa dintr-un trup fara viata de cel mult 5 luni - sustin anchetatorii. Pe terenul de unde a fost recoltata lucerna criminalistii au gasit astazi si cateva bucati textile, dar nu stiu deocamdata daca sunt resturi din hainele victimei.

Criminalistii cred ca au in fata un caz de omor in care criminalul a ciopartit trupul victimei sau femeia a murit pe camp si a fost sfasiata de caini, iar in momentul in care pe camp s-a strans lucerna, mana ei a fost prinsa in balotul. Anchetatorii vor verifica toate fermele din zona Harsova.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO