Ororile comise de un tânăr eliberat cu recursul compensatoriu. Oamenii s-au temut să sune la 112


Ultimul update: Joi 16 Ianuarie 2020 15:50
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020 17:28
Categorie: Stiri Socante

Experienţa traumatizantă pentru un cuplu din judeţul Bacău. Un necunoscut a intrat peste ei în casă, noaptea, l-a legat pe bărbat şi a a violat-o pe femeia care are 80 de ani.

După ce intrusul a plecat, victimele au stat închise în casă întreagă zi, de teamă. Abia spre seară şi-au făcut curaj şi au mers să ceară ajutor unui vecin. Poliţiştii au reuşit să îl găsească pe suspect- un tânăr care tocmai fusese eliberat din închisoare, pe baza recursului compensatoriu.

Totul s-a petrecut în comun Iteşti, unde locuiesc bărbatul de 65 de ani şi femeia de 80. Trecuse de miezul nopţii, când agresorul le-a spart uşa şi a năvălit peste ei în casă!

„Mi-a scos uşa asta din balamale şi m-am trezit cu el în casă. A luat băţul ăla şi mi-a dat peste mâna şi în coaste după aia m-a legat de mâini. A dat-o pe bătrâna jos şi a violat-o”.

Pentru că agresorul i-a ameninţat cu moartea pe cei doi bătrâni, bieţii oameni, speriaţi, nu au mai ieşit din casă, toată ziua. Abia spre seară au mers împreună la un vecin, care a sunat la 112-

Poliţiştii l-au găsit pe suspect în judeţul Neamț, ascuns la o stână. Tânărul mai făcuse închisoare, pentru două tentative de viol. Ultima dată, a fost deţinut timp de trei ani. A ieşit din puşcărie la sfârşitul anului trecut, în baza recursului compensatoriu. A fost reţinut, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violente şi viol.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul va executa în plus şi restul de pedeapsă din condamnarea anterioară.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47