Ororile comise de un tânăr eliberat cu recursul compensatoriu. Oamenii s-au temut să sune la 112

Ultima actualizare: 16-01-2020 15:50

Experienţa traumatizantă pentru un cuplu din judeţul Bacău. Un necunoscut a intrat peste ei în casă, noaptea, l-a legat pe bărbat şi a a violat-o pe femeia care are 80 de ani.

După ce intrusul a plecat, victimele au stat închise în casă întreagă zi, de teamă. Abia spre seară şi-au făcut curaj şi au mers să ceară ajutor unui vecin. Poliţiştii au reuşit să îl găsească pe suspect- un tânăr care tocmai fusese eliberat din închisoare, pe baza recursului compensatoriu.

Totul s-a petrecut în comun Iteşti, unde locuiesc bărbatul de 65 de ani şi femeia de 80. Trecuse de miezul nopţii, când agresorul le-a spart uşa şi a năvălit peste ei în casă!

„Mi-a scos uşa asta din balamale şi m-am trezit cu el în casă. A luat băţul ăla şi mi-a dat peste mâna şi în coaste după aia m-a legat de mâini. A dat-o pe bătrâna jos şi a violat-o”.

Pentru că agresorul i-a ameninţat cu moartea pe cei doi bătrâni, bieţii oameni, speriaţi, nu au mai ieşit din casă, toată ziua. Abia spre seară au mers împreună la un vecin, care a sunat la 112-

Poliţiştii l-au găsit pe suspect în judeţul Neamț, ascuns la o stână. Tânărul mai făcuse închisoare, pentru două tentative de viol. Ultima dată, a fost deţinut timp de trei ani. A ieşit din puşcărie la sfârşitul anului trecut, în baza recursului compensatoriu. A fost reţinut, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violente şi viol.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul va executa în plus şi restul de pedeapsă din condamnarea anterioară.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO